perjantai 30. joulukuuta 2011

Perjantai

Alkaa olemaan jo viimisiä päiviä tänä vuonna ;) Tälle vuoele on kyllä mahtunu kaiken laista tapahtumaa on ollu suruja ja iloja sitäki enemmän :D Tutustunu uusiin ihmisiin esim. Iivoon ja Tommiin.. On oltu myöhään kylilä ja myös ajoissa kotona(joskus).. Nyt oliski uudenvuoden juhlat eesä Ft. Veera, Merita ja Ella <3 maybe sara .. Tänäänki on mahtunu päivään kaikenlaista.. Eilen meninki Veeran luo jo kaheksalta aamula Ft. Iivo ja Aleksi ja Mersu tuli vähän myöhemmin ;) Jos nyt vielä tänään hilluis kylilä pitkään. Sunnuntaina nokka kohti Roiota Maaritin ja Markun luo ja näkeen Siljaa ja Juusoa <3

tiistai 27. joulukuuta 2011

Outoa(ko) ?

Tämä on hyvin pelottavaa, puhelin kirjaimellisesti soi kun luin viimeisen sanan tästä tekstistä!!!!!!!!! Haluan että tekin kokeilette - mitä haittaa siitä olisi? Toivottavasti toimii! Oletan että puhelin soi heti kun olet tehnyt tämän. Lue vain pikku tarinat ja sitten keksi toive samalla kun rullaat alas. Siellä on viesti - sitten toivo. Tässä viestissä ei ole liitteitä.
Tarinat:
Olen 13 ja toivoin että isäni pääsee pian sairaalasta koska hänen
jalkansa murtui. Kello oli 2:53 illalla silloin kun toivoin.
Mutta 3:07 illalla(14 minuuttia myöhemmin) ovikello soi, ja siellä isäni oli, tavaroidensa kanssa!
Olen Katja, 20 vuotta. Minulla on hankaluuksia työni kanssa. Voi olla että joudun sanomaan itseni irti. Tein yksinkertaisen toiveenitselleni että pomoni saisi potkut. Se oli kello 1:35 ja 2:55 kun sain tietää että hän oli jo heitetty firmasta ja uusi pomo tilalla. Usko minua.. tämä oikeasti toimii!
Olen Anna ja olen 45-vuotias. Olen aina ollut sinkku ja olen toivonut pitkää ja rakkauden täyteistä suhdetta. Kun olin päiväunilla (ja kun sain tämän mailin) toivoin että joku laatuhenkilö voisi viimeinkin tulla elämääni. Se oli kello 9:10 aamulla tiistaina. Kello 9:55 postimies saapui toimistooni. Hän oli söötti, kohtelias eikä voinut lopettaa hymyilyään kun näki minut. Hän alkoi vierailemaan yhä useammin (ilman postiakin) ja pyysi minua ulos viikon myöhemmin.
Menimme naimisiin 6 kuukautta myöemmin ja olemme nyt olleen yhdessä 2 vuotta.
Mikä ihmeellinen maili se olikaan! Rullaa vain alas,
mutta samaan aikaan mieti joku toivomus valmiiksi. Toivo vasta sitten kun olet rullannut alas. Minkä ikäinen ikinä oletkaan, on luku minuutteina jolloin toiveesi toteutuu. esim. olet 25-vuotias, joten kestää 25 minuuttia että toiveesti toteutuu. Mutta kuitenkin jos et lisää BLOGIISI tätä viestiä viiden minuutin kuluessa, paha onni seuraa sinua vuosia! Kokeile!! Toivo!!!!!!!

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulu

En ole nyt pitkään aikaan kirjoitellu ko on ollu vähän kiirusta :) Eilen oliki sitte joulu aatto <3  Lahjoja tuli jonku verran.. Illala lähettiin sitte Veeran kans kylilepäin ;) Sitte kello 23.00 Iivon, Veeran, Saran ja Aleksin kans kirkkoon mettästään leinoja :D





 enää ei tarvi arvuutella,odotella ja ihmetellä kun jälleen saimme tuntea onnen sen, perheeseemme syntyi tuo vauva pikkuinen. Sai ikiliikkuja oiva,nahkavekkari "varhain" soiva isän ja äidin haaveesta,suuren suuresta toiveesta 21.12 kello 10.07 pikkusiskon suuren ihmeen jolle 51cm 3785g piirtyi ♥
Eli siis siko sai toisen pienen tontun itelle <3 Nyt ollaanki sitte neljälle jo täti <3 :) 




Sitte aletaanki nyt juhlia lisää joulua ;) Tänään ois tiedossa ainaki jotain tyttöjen kans ..  
         Rauhallista joulua kaikille <3! 
 

lauantai 13. elokuuta 2011

Lehmänäyttelyt!!

Tänään olkiki täälä lehmänäyttelyt (maaseutunäyttely).. Aii niin ja ohan se huomenaki.. Oli vain hauskaa pellossaki "tivoli".. Niin siis jos sitä voi tivoliksi sanoa :D Noo olihan sielä sitte menia.. Oli lehmiä ja hevosia ja kaikkia kojuja ( enemmän ko markkinoila) ;:O Joojoo, ja tuttujaki näki joita ei ole nähny koko kesänä :D Ai niin ja olihan Meritaki meilä nytten yötä.. Ja Aleksiki pääsi turvallisesti toissapäivänä suomeen sieltä Turkista.. Ja kyllähän se mulle korujaki toi ? ;) Jos huomenaki maajussinäyttelyyn, ei ku siis lehmä vai mitkä lie oliki Ft. Parhaat <3! ;) No joo.. Kylläpä mie kävin jossaki karusellissa sielä Iitun kans :) Mutta juu kulemapa sitte kohta taas ;9 !!

lauantai 6. elokuuta 2011

Ivaloa !!..

Heips.. Juu elikkäs olen ollu nyt noin viikon Ivalossa Matiaksen ja Emilian luona ;) Päivät nukuttu ja yöt hilluttu. Niin se menee ;D Eipäs kerrotakaan sitte niistä öistä sen enempää :P Toki on kivaa ollu Ft. Noora, Emilia,Tiia,Milja ja Maria (myös Maria ja Pirkko hetken ;)) Meillä on kyllä viikko menny suoraan sanottuna "lujaa" hmh Maria ;) Juu mutta eipäs muistella S.... :D Hmh mitäkhään muuta sitä on puuhattu ?? Öömm ööm.. Minun Villen ja Matiaksen yöliset puhelut.. Joo ei tartte kysyä:D Hei , mutta jos vaikka kuvia ko ei keksii :D!!












keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

26.7 :) / ;(

Päivä oli tosi hauksa ja yms.. Ville tuli ensin meile ja pesi meilä omat hiuksensakki lavuaarissa :D Sitte soitettiin Ellaki meile ja istuskeltiin tuossa meän pihala ja jutusteltiin. Ville vain sano siitä kolarista mikä tapahtu puolseittemän aikaan aamula.. Sano vaan, että se kuski oli Juuliannan serkku ja yms.. Ei vain ois voinu arvata, että ketä siinä oli.. Lähettiin meiltä tohon vastapäätä olevalle terassille syömää tikkaria :D hihi..Sitte käytiinki ässässä ja pönelä jaaja ponnela.. Loppuilta oltiin Ellan kans onnellisten saaren sillala ja höpistiin jotaki hauskaa sielä.. :D


Illala menin siinä puol ysi kotia ja söin siinä keittiössä pari leipää.. Sitte äitilä alkaaki soimaan puhelin , isähän se sielä.. Ne alko puhuuun siitä aamusesta kolarista .. Mie sanoin siinä, että joo kuulemma siinä oli joku juuliannan serkku ajamassa sitä autoa.. Noo sitte äiti sanooki, että isäs sano että se on sullekki sukua.. Mie että mitäh??? Joo no toisia serkkuja sitte niin.. Maria soittiki mulle, sitte vähän myöhemmin ja kyseli kuka siinä kuoli ja ketä siinä oli.. No sanoin, että kuskina meän toka serkku ja siinä kuoli joku Vaattovaara sukuniminen tyttö.. Tuliki ilmi Että sen kolarin uhriki oli meile jotaki sukua.. Niin nuot ainaki puhhuu.. Huihui mikä ilta ja yö oli.. Ja tämä aamu myös.. Miettiny vain sitä raasua.. Oli vain vuojen vanhempi minua <3 ;( Milla <3

tiistai 26. heinäkuuta 2011

..;(..

Sinun kuvasi vanhalla paikalla
Sama hymy jota unohda en
Tahdoit punaisen huivisi lahjoittaa
Ja mä vieläkin muistelen
Sitä hymyjen määrää, sitä hymyjen määrää jonka sinulta sain

Kesä päivä ja tie ihan hiljainen
Oli satanut eilisen
Sinä ojasta poimit taas kimpun sen
Minä tarkkaan muista en
Sitä kukkien määrää, sitä kukkien määrää jonka sinulta sain

Sinä rannalla korvaani kuiskaat sen
Kerroit jotakin tärkeää
Sitä rakkauden määrää, sitä rakkauden määrää jonka sinulta sain
♥ ♥ lepää rauhassa ♥ ♥
 
 
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011072614115505_uu.shtml?fb_ref=flb&fb_source=profile_oneline

Ite kuski ja kuolonuhri minun kans samassa suvussa kulkee/ kulki.. On tää niin hirveää ku alaikäset tekee kaikkea ja vielä kännissä.. Autokin oli heillä kuskin mummon ..

Nuori tyttö kuoli rajussa liikenneonnettomuudessa Kolarissa
26.07.2011

Äkäslompolon ja Kolarin välisellä Ylläksentiellä sattui 26.7.2011 klo 6,30 aikaan vakava liikenneonnettomuus, jossa neljä 15- 17-vuotiasta nuorta loukkaantui vaikeasti. Loukkaantuneet matkustajat, kaksi poikaa ja kaksi tyttöä vietiin Rovaniemelle Lapin keskussairaalaan. Toinen 15-vuotiaista tytöistä kuoli matkalla sairaalaan ja toinen vakavammin loukkaantuneista pojista on siirretty Ouluun.

Henkilöauto oli vielä selvittämättömästä syystä ajautunut pitkässä, loivasti vasemmalle kääntyvässä kaarteessa kovalla nopeudella oikealle, tien pientareelle, mistä se on ilmeisen voimakkaan korjausliikkeen vuoksi palannut tielle ja luisunut vasemmalle puolelle ojaan. Ojassa ajoneuvo oli pyörinyt useita kertoja ympäri romuttuen täysin.

Takapenkillä matkustaneet tyttö ja poika olivat lentäneet autosta ulos ja he loukkaantuivat vaikeimmin.

Kuljettajalla ei ole henkilöauton ajo-oikeutta ja alkoholilla epäillään olevan osuutta asiassa.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

40 km..

Heips taas.. On vain ollu päivät.. pari yötä oltii mökillä yötä teltassa.. :) Käytiin muuten tänään Villen,Aleksi,Emilian,Veeran,Sallan,Saran ja Meritan kans pyöräilemässä 40 kilsaa.. Huh ollu ees kellään juotavaa tai mitään mukana.. Sitte tuliki vastaan pari puroa ja juotiin niistä :D Sitte mentiinki kylile:)  Oli se vain.. Hypin Jonilekki skootterin kyytiin .. Noh ilman kypärää tietty :D Sielä me sitte ihan illasta oltiin ponnela Emilian,Aleksin,Saran,Tommin,Villen ja Iivon kans.. Kotio sitte sieltä vaan ja saunaan ja syömään.. Emilia sitte lähteeki huomena takasi ivaloon voe voejj.. Viikonloppuna ois sitte lapsenvahti hommaa.. :)

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Viikkoa :))

HUI!! Vihdoin taas kirjotteleen tänne :) Ei ole nytkään kerenny kirjotella sen jälkeen ku serkku ruli yökylään pariksi viikoksi :) Nyt on oltu aika paljon kylilä ja muuala sielä päin hyvässä seurassa tietty.. Piettiin muuten viimeviikola yhtenäpäivänä tyärien kans piknikkiäki ;) Aaww mansikoita ja kaikkea <3



Nooo hyvinhän se viikko meni siihen perjantaihin asti kunnes alko tuleen alamäkeä meänki porukalle ;( Huonosti kävi perjantaina kisoissa ja tähän päivään asti on saanu ootella uutisia kuset housussa :D No jos ei sitte kumminkaan enää muisteltas sitä.. Mennään vain elämässä eteen päin.. Ai niin joo viikonlopusta vielä sen verran että olihan meilä yö vieraita lauantaina kämppä täynä! Oli Iitu, Maria, Niko, Niila, Akseli ja Emilia :) Kaikki huoneeet täynä vain :D Joo ja lauantaina muuten näin kummipoikaa Juusoa ja myös sitte Siljaa ja tietenki Maarittia ja Markkua <3 Sunnuntaina oltiinki Iitun kans ajoissa :))
Mutta jos sovitaan sitte tästä lähtien että kirjottelen vähäään useemmin :))



Ai niin ja muuten ollaanhan me käyty Saukkoriivilä tansseissaki :))

torstai 7. heinäkuuta 2011

pientä..

Tää kesä on ollu oikeasti kaikista paras!! Tiistaina 5.7 oltiin Vilzun mökilä juhlimassa Veeran synttäreitä.. Annoin sille lahjaksi 5huulikorun palloa ja 2 ite huulikorua :)) Olihan se kiva ilta.. Noonoo eipä tässä paljoa kerrottavaa olekaan.. Oltu nyt kaikki päivät ja illat kylälä yleensä Villen,Aleksin,Veeran,Sallan,Saran,Meritan ja Jimin kans.. Nooh Salla lähti kyllä tänään kotia..Ihan hyvä iltaki ollu, sitte nyt lukuunottamatta pikku ongelmia.. Jos sitte huomena tulis kaveri mulle Ivalosta tänne joksiki aikaa..

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Rovaniemeä.

Elikkäs maanantaina menin Rovaniemele Meritan kans ja käytiin maanantai iltana yöttömässäyössä. Nähtiin Anna Abreu. Kyllähän mie sieltä itele yhen topin ostin ja Veerale synttärilahjaksi huulikoru(ja). Olin, sitte Meritalla maanantaista keskiviikkoon.. Tiistaina käytiin tivolissa Meritan kans ja oli Iituki meilä siinä vähän aikaa mukana. Keskiviikkona Menin Maaritin ja Markun luo yöksi ja kattoon tietenki sinne Siljaa ja omaa kummipoikaa Juusoa :) Merita oli myös sen keskiviikko päivän sitte minun kans sielä Siljan ja Juuson luona. Torstaina käytiin Maaritin, Siljan ja Juuson kans Rovaniemen markkinoila.. Maarit osti mulle NominatioN koruun kaks palasta.. Timantti ja joku pinkki tähti.. No ei kait sittehän mie tulinki jo kotia.. Maria ja Niko tuli Iitun kans meile myös sitte eilis iltana. Kävin kaupasta hakemassa blondin hiusvärin ja sillä sitte illan pääle värjäsin alhaalta.. Ei siitä kyllä mitään tullu niin nyt tänä aamuna värjättiin toisen kerran ja jos se ei auta niin koittais kolmannen kerran myös sitte päivän pääle.






sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannuksen jälkeen :P

Eilen oltiin tyärien kans vaikka missä.. Pääsinhän mieki onneksi siinä puoli kahen aikaan kotia. Tänään herättiinki, sitte siinä yhen aikaan ja sen jälkeen Merita ja Veera tupsahti meile.. Iitu, Maria ja Niko meile on, sitte nyt tullu juhannuksen jälkeen kylään.. Tänään oltiin Veeran ja Meritan kans Aleksila ja, sitte vähän myöhemmin Veerala.. Veeralta muistuuki, sitte mieleen meän hiuslakka systeemit. Kävästiinhän me, sitte illan pääle kyläläki kattoon millanen meno sielä oli.. No ei kyllä kovin kummonen.. Jos sitä sitte huomena lähti Meritan kans Rovaniemeen ja käytäis shoppailemassa Rovaniemen yöttömässäyössä. Jos samala reissula kävis kattoon Siljaa ja Juusoaki ja käyttäis Iitua tivolissa. :)

Iitu ihan fiiliksissä pihala <3

Juhannus !!

Juhannus oliki, sitte mitä mahtavin.. Merita oli meilä yötä ja ensin tuntu siltä, että ei vittu kuinka paska juhannus.. Noh onneksi Veera pelasti sen pyytämällä meitä Sirkkaan juhannustanseihin.. Sinnehän met sitte menimä Veeran ja Meritan kans.. Sielä, sitte tanssittiin Villen ja Tuomaksen kans.. Kyllähän sitte illemmalla siihen tuli Kosti ja Niko pyytään minua ja Veeraa tanssiin.. Siinä met, sitte niidenki kans pari tanssia tanssittiin ja vielä pääle juteltiin maailman menoja.. Mutta juup oli kyllä ihan paras Juhannus tähän mennessä. :)





torstai 23. kesäkuuta 2011

Oulua!! 16.6-23.6 :)

 Heips!! Nyt on tultu tänä aamuna junala takasi kotia :) Juna lähtiki siinä aamu viiden aikaan, joten me ei edes harkittu viimeyönä nukkumaan laittamista, että on ajoissa asemalla menossa junaan :) Me lähettiin Ellan ja Veeran kans 16.6 torstai iltana junalla Oulua kohen .. Juna oli sen 90 min. myöhässä, joten ei oltu, ku vasta yhen aikaan yöllä perilä Oulussa :)

                                                           


                                                                             
                                                                                                                                                                      Kotoa matkaan tarttu kaikki nämä tavarat.. :P 


Perjantaina oltiinki, sitte tyärien kans kapessa ostoksilla :P Tarttuhan niistä kaupoista vähän mitäki matkaan ja rahaa palo toosi palajon :P Perjantai iltana mentiin moikkaamaan Hennan Oululaisia kavereita ja sinä iltana meillä se meininki oliki tämmöstä





 Mie laitan, sitte ne kaikki ostokset viimeseksi tälle sivule..  Lauantaina me vain löhöttiin Hennala... Katottiin Saw 1,2,3 ja kutonen :P Oli vain aika ällöjä leffoja :D Siinähän net monet päivät meniki vain telkkaria vahatessa ja juoksennellessa pitkin Kaakkuria..


  Tiistaina Ville ilmoitteli, sitte meile, että ois tullu käymään Oulusa, että voitaisko me olla sen kans kaupungilla.. No kapeenhan me, sitte mentiinki moikkaan Villeä ja kyllä siltäki reissulta tarttu pari ostosta matkaan.. Ahh namm.. tuplamakupirtelöt oli aivan unelmaa <3
Sitten vain ostokset kehiin :P Huh .. Mutta oli kyllä ihana käyä  sielä Oulussa.. Toistekki, jos lähiaikoina lähettäis Ellan ja Veeran kans ??..  


                                 











vauvojen paita: 3,00e (LINDEX)
kengät:9,00e (Seppälä)
2x toppi 4,95e (Seppälä)
 Matilda hame 12,95e (ginatricot)
kengät:27,95e (ANDIAMO)
T-paita:10,20e ( STOCKMANN)
leggings: 7,95e(H&M)
toppi:7,95e (H&M)
toppi:4,95e (H&M)
toppi:4,90e (ginatricot)
kaulakoru:7,50 (Glitter)
bile toppi: 12,50e(ginatricot)

Mutta tämä reissua oli kyllä mitä mahtavin.. Kiitos Veera, Ella, Henna, Ville ja Hennan kaverit <3 !