sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannuksen jälkeen :P

Eilen oltiin tyärien kans vaikka missä.. Pääsinhän mieki onneksi siinä puoli kahen aikaan kotia. Tänään herättiinki, sitte siinä yhen aikaan ja sen jälkeen Merita ja Veera tupsahti meile.. Iitu, Maria ja Niko meile on, sitte nyt tullu juhannuksen jälkeen kylään.. Tänään oltiin Veeran ja Meritan kans Aleksila ja, sitte vähän myöhemmin Veerala.. Veeralta muistuuki, sitte mieleen meän hiuslakka systeemit. Kävästiinhän me, sitte illan pääle kyläläki kattoon millanen meno sielä oli.. No ei kyllä kovin kummonen.. Jos sitä sitte huomena lähti Meritan kans Rovaniemeen ja käytäis shoppailemassa Rovaniemen yöttömässäyössä. Jos samala reissula kävis kattoon Siljaa ja Juusoaki ja käyttäis Iitua tivolissa. :)

Iitu ihan fiiliksissä pihala <3

Juhannus !!

Juhannus oliki, sitte mitä mahtavin.. Merita oli meilä yötä ja ensin tuntu siltä, että ei vittu kuinka paska juhannus.. Noh onneksi Veera pelasti sen pyytämällä meitä Sirkkaan juhannustanseihin.. Sinnehän met sitte menimä Veeran ja Meritan kans.. Sielä, sitte tanssittiin Villen ja Tuomaksen kans.. Kyllähän sitte illemmalla siihen tuli Kosti ja Niko pyytään minua ja Veeraa tanssiin.. Siinä met, sitte niidenki kans pari tanssia tanssittiin ja vielä pääle juteltiin maailman menoja.. Mutta juup oli kyllä ihan paras Juhannus tähän mennessä. :)





torstai 23. kesäkuuta 2011

Oulua!! 16.6-23.6 :)

 Heips!! Nyt on tultu tänä aamuna junala takasi kotia :) Juna lähtiki siinä aamu viiden aikaan, joten me ei edes harkittu viimeyönä nukkumaan laittamista, että on ajoissa asemalla menossa junaan :) Me lähettiin Ellan ja Veeran kans 16.6 torstai iltana junalla Oulua kohen .. Juna oli sen 90 min. myöhässä, joten ei oltu, ku vasta yhen aikaan yöllä perilä Oulussa :)

                                                           


                                                                             
                                                                                                                                                                      Kotoa matkaan tarttu kaikki nämä tavarat.. :P 


Perjantaina oltiinki, sitte tyärien kans kapessa ostoksilla :P Tarttuhan niistä kaupoista vähän mitäki matkaan ja rahaa palo toosi palajon :P Perjantai iltana mentiin moikkaamaan Hennan Oululaisia kavereita ja sinä iltana meillä se meininki oliki tämmöstä





 Mie laitan, sitte ne kaikki ostokset viimeseksi tälle sivule..  Lauantaina me vain löhöttiin Hennala... Katottiin Saw 1,2,3 ja kutonen :P Oli vain aika ällöjä leffoja :D Siinähän net monet päivät meniki vain telkkaria vahatessa ja juoksennellessa pitkin Kaakkuria..


  Tiistaina Ville ilmoitteli, sitte meile, että ois tullu käymään Oulusa, että voitaisko me olla sen kans kaupungilla.. No kapeenhan me, sitte mentiinki moikkaan Villeä ja kyllä siltäki reissulta tarttu pari ostosta matkaan.. Ahh namm.. tuplamakupirtelöt oli aivan unelmaa <3
Sitten vain ostokset kehiin :P Huh .. Mutta oli kyllä ihana käyä  sielä Oulussa.. Toistekki, jos lähiaikoina lähettäis Ellan ja Veeran kans ??..  


                                 











vauvojen paita: 3,00e (LINDEX)
kengät:9,00e (Seppälä)
2x toppi 4,95e (Seppälä)
 Matilda hame 12,95e (ginatricot)
kengät:27,95e (ANDIAMO)
T-paita:10,20e ( STOCKMANN)
leggings: 7,95e(H&M)
toppi:7,95e (H&M)
toppi:4,95e (H&M)
toppi:4,90e (ginatricot)
kaulakoru:7,50 (Glitter)
bile toppi: 12,50e(ginatricot)

Mutta tämä reissua oli kyllä mitä mahtavin.. Kiitos Veera, Ella, Henna, Ville ja Hennan kaverit <3 !

torstai 9. kesäkuuta 2011

helteet!

Illala yheksän aikoina varjossa..
Huh on vain ollu nyt nämä paripäivää lämmintä.. Eilen oltiinki, sitte ilta/yö kylilä tyärien ja poikien kans.. Ehkä mulla ja Ellala meni sitte vähän överiksi ne jutut.. Oli muuten hyä nukkua hallissa. Tänään aamula mittari näytti kolmeakymmentä.. Päivälä alkoki olla paljon yli +30 astetta :P Huh, rannala maattu on tämäki päivä. Tuli sitä rusketustaki jonku verran, mutta enemmän kyllä net hiton mäkäräiset söi.. Selkä täynä mäkäräisen puremia ja ihan verilä myös..  Onneks nytten illaksi on vähän alentunu tuo lämpötila.
Jos huomena olis päivän taas rannala ja illala jaksais hillua poikien ja tyärien kans kylilä

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kesäloman ekat päivät !

Lauantaina ois pitäny valvoa koko yö, mutta eihän siitä sitte Mersun kans mitään tullu. Nukuin, sitte sunnuntaina kahteen asti päivään ja, sitte mentiin hallile poikien ja Veeran ja Mersun kans. Kyllä met, sitte siinä illan pääle käytiin kattoon Aleksilla joku iihme elokuva :P Illala maalailin portaat loppuun ja sen jälkeen olin trampala Veeran, Ville, Janin ja Tuomaksen kans :) Pitihän se, sitte lähteä vielä Villen luo illasta ja sieltä kahentoista aikaan mentiin Veeran kans hautuumaan vessaan ;P Tulihan se yö sitte nukuttua Veerala :D Tänä aamuna mentiin meile Veeran kans ja alettiin kattoon mie Veera ja Aleksi elokuvaa :)) Meiltä käppäiltiin ostaan jäätelöt ja, sitte kirjastoon.. Illan pääle, jos vielä käväsis jossaki ja sen jälkeen menis maalaileen TAAS yhet raput :P HYVÄÄ KESÄÄ KAILILE !! :P

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kesäloma :P !

Tänään oliki, sitte viimenen koulupäivä.. Nyt alkais sitte se kauan odotettu loma !! Koulut onneksi loppu sitte tänään jo siinä ennen kymmentä. Tulihan niitä "hyvää kesälomaa" onnitteluitaki paljon, hmm esim pospyltä?? :D Joo, mutta hyvinhän se tämäkipäivä on menny. Mentiin Meritan ja Veeran kans jäähallile kattoon, ku pojat pelaili tennistä.. Juu no eihän siitä mitään tullu, siiis niistä niitten peleistä. Olihan sielä hallila kyllä niilä pojila oudot jutut.. Kävi käsiksikki. Joo, mutta hallilta mentiinki, sitte Allule.. Sielä, sitte oltiin Veeran, Meritan, Villen ja Tuomaksen kans Aleksin lisäksi..Merru nyt, sitte jäiski meile yöksi LÖÖV YOUU.. Hei, mutta tavoitteena olis, sitte valvoa KOKO piiiitkä yö!


 Ja sitte vähän Villen lasi meininkiä koulula :P



perjantai 3. kesäkuuta 2011

Oli se päivä :P

Tänään oliki, sitte disco koulussa. Oli AIVAN mahtava meni päällä..Jäähallissahan me vain bailattiin. Kaikki sai limsapullot ja hampurilaiset :P Siinä tanssiessa se kaks ja puolituntia meni niin nopeaan tahtiin. Kiitos dj jaballe tästä päivästä :) Ai niin ja ottihan se meistä videonki ja lähetti sen Asteelle synttärionnitteluna :D Nyt saa Aste katella vieota, jossa met kuuntelemma sen musiikkia ja bailaama siinä tahissa :P Kyläähän se kannatti mennä kouluun.. Saatiinhan met sieltä, sitte suosikkilehti ja DVD.. Mutta sitte, jos tässä illanpääle maalailis taas nuita rappuja ..







dj jaba