keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

26.7 :) / ;(

Päivä oli tosi hauksa ja yms.. Ville tuli ensin meile ja pesi meilä omat hiuksensakki lavuaarissa :D Sitte soitettiin Ellaki meile ja istuskeltiin tuossa meän pihala ja jutusteltiin. Ville vain sano siitä kolarista mikä tapahtu puolseittemän aikaan aamula.. Sano vaan, että se kuski oli Juuliannan serkku ja yms.. Ei vain ois voinu arvata, että ketä siinä oli.. Lähettiin meiltä tohon vastapäätä olevalle terassille syömää tikkaria :D hihi..Sitte käytiinki ässässä ja pönelä jaaja ponnela.. Loppuilta oltiin Ellan kans onnellisten saaren sillala ja höpistiin jotaki hauskaa sielä.. :D


Illala menin siinä puol ysi kotia ja söin siinä keittiössä pari leipää.. Sitte äitilä alkaaki soimaan puhelin , isähän se sielä.. Ne alko puhuuun siitä aamusesta kolarista .. Mie sanoin siinä, että joo kuulemma siinä oli joku juuliannan serkku ajamassa sitä autoa.. Noo sitte äiti sanooki, että isäs sano että se on sullekki sukua.. Mie että mitäh??? Joo no toisia serkkuja sitte niin.. Maria soittiki mulle, sitte vähän myöhemmin ja kyseli kuka siinä kuoli ja ketä siinä oli.. No sanoin, että kuskina meän toka serkku ja siinä kuoli joku Vaattovaara sukuniminen tyttö.. Tuliki ilmi Että sen kolarin uhriki oli meile jotaki sukua.. Niin nuot ainaki puhhuu.. Huihui mikä ilta ja yö oli.. Ja tämä aamu myös.. Miettiny vain sitä raasua.. Oli vain vuojen vanhempi minua <3 ;( Milla <3

tiistai 26. heinäkuuta 2011

..;(..

Sinun kuvasi vanhalla paikalla
Sama hymy jota unohda en
Tahdoit punaisen huivisi lahjoittaa
Ja mä vieläkin muistelen
Sitä hymyjen määrää, sitä hymyjen määrää jonka sinulta sain

Kesä päivä ja tie ihan hiljainen
Oli satanut eilisen
Sinä ojasta poimit taas kimpun sen
Minä tarkkaan muista en
Sitä kukkien määrää, sitä kukkien määrää jonka sinulta sain

Sinä rannalla korvaani kuiskaat sen
Kerroit jotakin tärkeää
Sitä rakkauden määrää, sitä rakkauden määrää jonka sinulta sain
♥ ♥ lepää rauhassa ♥ ♥
 
 
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011072614115505_uu.shtml?fb_ref=flb&fb_source=profile_oneline

Ite kuski ja kuolonuhri minun kans samassa suvussa kulkee/ kulki.. On tää niin hirveää ku alaikäset tekee kaikkea ja vielä kännissä.. Autokin oli heillä kuskin mummon ..

Nuori tyttö kuoli rajussa liikenneonnettomuudessa Kolarissa
26.07.2011

Äkäslompolon ja Kolarin välisellä Ylläksentiellä sattui 26.7.2011 klo 6,30 aikaan vakava liikenneonnettomuus, jossa neljä 15- 17-vuotiasta nuorta loukkaantui vaikeasti. Loukkaantuneet matkustajat, kaksi poikaa ja kaksi tyttöä vietiin Rovaniemelle Lapin keskussairaalaan. Toinen 15-vuotiaista tytöistä kuoli matkalla sairaalaan ja toinen vakavammin loukkaantuneista pojista on siirretty Ouluun.

Henkilöauto oli vielä selvittämättömästä syystä ajautunut pitkässä, loivasti vasemmalle kääntyvässä kaarteessa kovalla nopeudella oikealle, tien pientareelle, mistä se on ilmeisen voimakkaan korjausliikkeen vuoksi palannut tielle ja luisunut vasemmalle puolelle ojaan. Ojassa ajoneuvo oli pyörinyt useita kertoja ympäri romuttuen täysin.

Takapenkillä matkustaneet tyttö ja poika olivat lentäneet autosta ulos ja he loukkaantuivat vaikeimmin.

Kuljettajalla ei ole henkilöauton ajo-oikeutta ja alkoholilla epäillään olevan osuutta asiassa.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

40 km..

Heips taas.. On vain ollu päivät.. pari yötä oltii mökillä yötä teltassa.. :) Käytiin muuten tänään Villen,Aleksi,Emilian,Veeran,Sallan,Saran ja Meritan kans pyöräilemässä 40 kilsaa.. Huh ollu ees kellään juotavaa tai mitään mukana.. Sitte tuliki vastaan pari puroa ja juotiin niistä :D Sitte mentiinki kylile:)  Oli se vain.. Hypin Jonilekki skootterin kyytiin .. Noh ilman kypärää tietty :D Sielä me sitte ihan illasta oltiin ponnela Emilian,Aleksin,Saran,Tommin,Villen ja Iivon kans.. Kotio sitte sieltä vaan ja saunaan ja syömään.. Emilia sitte lähteeki huomena takasi ivaloon voe voejj.. Viikonloppuna ois sitte lapsenvahti hommaa.. :)

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Viikkoa :))

HUI!! Vihdoin taas kirjotteleen tänne :) Ei ole nytkään kerenny kirjotella sen jälkeen ku serkku ruli yökylään pariksi viikoksi :) Nyt on oltu aika paljon kylilä ja muuala sielä päin hyvässä seurassa tietty.. Piettiin muuten viimeviikola yhtenäpäivänä tyärien kans piknikkiäki ;) Aaww mansikoita ja kaikkea <3



Nooo hyvinhän se viikko meni siihen perjantaihin asti kunnes alko tuleen alamäkeä meänki porukalle ;( Huonosti kävi perjantaina kisoissa ja tähän päivään asti on saanu ootella uutisia kuset housussa :D No jos ei sitte kumminkaan enää muisteltas sitä.. Mennään vain elämässä eteen päin.. Ai niin joo viikonlopusta vielä sen verran että olihan meilä yö vieraita lauantaina kämppä täynä! Oli Iitu, Maria, Niko, Niila, Akseli ja Emilia :) Kaikki huoneeet täynä vain :D Joo ja lauantaina muuten näin kummipoikaa Juusoa ja myös sitte Siljaa ja tietenki Maarittia ja Markkua <3 Sunnuntaina oltiinki Iitun kans ajoissa :))
Mutta jos sovitaan sitte tästä lähtien että kirjottelen vähäään useemmin :))



Ai niin ja muuten ollaanhan me käyty Saukkoriivilä tansseissaki :))

torstai 7. heinäkuuta 2011

pientä..

Tää kesä on ollu oikeasti kaikista paras!! Tiistaina 5.7 oltiin Vilzun mökilä juhlimassa Veeran synttäreitä.. Annoin sille lahjaksi 5huulikorun palloa ja 2 ite huulikorua :)) Olihan se kiva ilta.. Noonoo eipä tässä paljoa kerrottavaa olekaan.. Oltu nyt kaikki päivät ja illat kylälä yleensä Villen,Aleksin,Veeran,Sallan,Saran,Meritan ja Jimin kans.. Nooh Salla lähti kyllä tänään kotia..Ihan hyvä iltaki ollu, sitte nyt lukuunottamatta pikku ongelmia.. Jos sitte huomena tulis kaveri mulle Ivalosta tänne joksiki aikaa..

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Rovaniemeä.

Elikkäs maanantaina menin Rovaniemele Meritan kans ja käytiin maanantai iltana yöttömässäyössä. Nähtiin Anna Abreu. Kyllähän mie sieltä itele yhen topin ostin ja Veerale synttärilahjaksi huulikoru(ja). Olin, sitte Meritalla maanantaista keskiviikkoon.. Tiistaina käytiin tivolissa Meritan kans ja oli Iituki meilä siinä vähän aikaa mukana. Keskiviikkona Menin Maaritin ja Markun luo yöksi ja kattoon tietenki sinne Siljaa ja omaa kummipoikaa Juusoa :) Merita oli myös sen keskiviikko päivän sitte minun kans sielä Siljan ja Juuson luona. Torstaina käytiin Maaritin, Siljan ja Juuson kans Rovaniemen markkinoila.. Maarit osti mulle NominatioN koruun kaks palasta.. Timantti ja joku pinkki tähti.. No ei kait sittehän mie tulinki jo kotia.. Maria ja Niko tuli Iitun kans meile myös sitte eilis iltana. Kävin kaupasta hakemassa blondin hiusvärin ja sillä sitte illan pääle värjäsin alhaalta.. Ei siitä kyllä mitään tullu niin nyt tänä aamuna värjättiin toisen kerran ja jos se ei auta niin koittais kolmannen kerran myös sitte päivän pääle.