sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Töitä..

Koko viimeviikko meni Pellon Hovissa siivotessa ja tiskaamisessa :) 
Meilä oli nimittäin koulussa TET- viikko niin oltiin sitte Veeran kans sielä.. 
Kyllä net työpäivät meni aivan hyvin, mutta jalat vain meni kipeäksi, ku kokoajan piti seisoa :)
Välissä meni vähän jutut yli huoneita siivotessa :D
Onneksi kuiten saatiin perjantai vapaaksi niin sai nukkua kunnola ja sitte lähteä muiden luo jotka oli kans tehny perjantain vapaaksi :)
 Tässä sitte vähän työasua.. Valkonen kauluspaita ja mustat suorat housut.. 

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

weekend..

Tämä viikonloppu alkoki sitte aivan mukavasti.. Perjantaina koulusta ku tulon niin heti siivoomaan
Sitte lähinki käveleen Aleksile ja olin sielä illan ja sitte kylä..
Eilinen oliki sitte toosi mukva päivä.. Oltiin porukalla Maken luona ilta ja menin sitte sarale yöksi.. Pojila oli kyllä semmosia juttuja väliin, että ei saanu ku nauraa.. Kyllä meile Saran kans panikkiki tuli siinä illan aikana :D Kiitos Aleksin .. 
Valvottiin me Saran kans niilä sitte siihen viiteen asti ja mentiin sitte vasta nukuun ja tänä aamuna väsyttiki sitte aivan vitusti..
Jos tänään menis vielä Aleksin luo ja huomena oliski töitä vissiin torstaihin asti ja jos se perjantain sais vapaaksi ;)
Eilen oli kyllä niin mukavaa ja ihana seura myös kiitos siitä :)

 

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Viimenen lomapäivä

Kylläpä se pääsiäinen vain nopeasti meni ( ainaki mulla).. Ollu varmaanki sitte niin paljon kaikenlaista, että aika on ko juossu.. Eilen käytiin kaveriporukalla pullingissa ja oltiin ilta Aleksila ja kylilä..
Viiminen lomapäivä alko sillä, ku Aleksi herätti minut kesken unien.. Sara kyllä pyysi mäkeen, muttei jaksanu lähteä.. Jouduin imuroimaan koko talon mutta olin vähän liian laiska niin imuroin sen rikkaimurilla niin isä joutu imuroimaan sitte perässä.. Loppupäivän olenki ollu sitte Aleksin luona ja jos sitä kojta menis nukkuun, että jaksais joskus kouluunki herätä :D Loman ei olis kyllä tarvinnu ihan vielä loppua.


sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsieänen..

Pääsiäisloma alko mukavasti torstaina . Perjantaina oli pitkäperjantai ja silloin oltiin tyärien kans mäessä ja käytiin myös sopimassa TET paikka hovissa.. Illala kirkkoon ja sieltä haettiin nimi ja loppuilta oltiin kavereitten kans .. Lauantaina aamusta piti hakea Iitule risut, että se pääsee virpomaan ja tienaamaan itele rahhaa :D Ja sitte vain lähin mäkeen Saran kans.. Pojatki tieten kävi sielä kelkoila.. Eilen myös tuli mulla ja Aleksilla sitte 1,5 v <3 Miettiä, että siitä on jo niin kauan.. :D No, olinki sitte illan Aleksin tykönä Saran ja Maken kans ja loppu ilta ja jonku verran yötä meniki sitte kylilä ja kävellen kotia siinä hirveässä pakkasessa.. 

                                                    Meidän söpö pieni pääsiäismuori <3

                                              Söppänät tekstiilikaksosetki löytyy :D
Tänään jos olis jonku aikaa vielä kotona ja sitte lähtis Aleksin tykö ja illasta ei mitään tietoa mitä tehdään.. :)

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tornio

Perjantai oli aivan ihana päivä <3. Lähettiin melkein heti koulun jälkeen ajaan Tornioon ja Iivo tieten kuskina :P Menossa mukana oli Aleksi, Make, Veera ja Iivo.. Kävästiin ensin syömässä Ylitorniola ja jatkettiin matkaa. Pojat jätti minut ja Veeran Rajale ostoksille ja lähti ite muihin kauppoihin.
Kyllähän sieltä vain löyty ostettavaa, mutta ehkä vähän köyhemmät liikkeet ko Rovaniemelä
Pojatki sitte ilmesty meän kans shoppaamaan ja siinä se loppuaika sitte meniki.. Viimesenä käytiin sielä Hesessä syömässä ja matka jatku kohti candy worldiä..
Iituki sai multa lahjana vähän Hello Kitty karkkeja :D
Lähettiin sitte Torniosta kohti Ylitorniota ja oltiin sielä vähän aikaa.. Sitten matka jatku kohti Pellon kyliä. Loppuilta istuttiinki missäs muuallakaan ku pönelä :P







Leggings = ginatricot 14,95
Lompakko = ginatricot 12,95
Paita = H&M 14,95
"T-paitaa" = H&M 7,95
Toppi = H&M 4,95
Neuletakki = H&M 19,95
Kengät = KOOKENKÄ 19,90
Aleksin paita (ei kuvaa) = H&M 14,95
Ja sitte Aleksi osti mulle ihanat korvakorut <3

Mutta kyllä se vain oli reissu ja ihana semmonen :) Kiitos seuran <3
Uusiksi joskus ;)