sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Se on tämä sunnuntai...

Kesäloma se vaan kuluu ja kuluu sisällä koneen ääressä.. No onneksi se Aleksi on nyt tullu Virosta seuraksi, mutta enemmänhän kuiten se poikien kans on.. Toissapäivänä tuli käytyä tyärien ja poikien kans tansseissa, mutta eipä sielä kauaa viihtyny sääskien seurassa.. Lähimä sitte Ellan ja poikien kans kylile. Jonku aikaa met kerkesimmä siinä olla ko Ida sitte tuli kysyhmään että lähemäkö käyhmään taasen tanseissa.. No lähettiin sitte käymään uuestaan taas Sirkassa:) Kotia pääsin sitte kahen aikana Aleksin kyissä... (kylmä oli). 
Lauantai vierähti Iitun Unnan ja Aleksin kans :) Illala oliki sitte taas pää täynä kaikkea surua... No eipä se niiin hirveästi hiastanu.. 
Tänään heräsin puoli ysin maissa laittaan iteeäni, että lähen b:läisten konffikseen :) Menin puoli kympin maissa hakemaan Aleksin matkaan ja mentiin sitte yhessä istuskeleen pariksi tunniksi sinne kirkkon :) Päätethiin käyä vielä ehtoolliselaki, ko kerran itekki sinne nyt voipi mennä ko on konfirmaatio ollu jo viimeviikola :)

 Rakas toi mulle virosta tuliaisena ed hardyn paidan <3




torstai 21. kesäkuuta 2012

Pientä ja nopeaa..

Hei.. Tämä on vaan tämmönen pieni ja nopea postaus tästä päivästä yms.. Eli tänään olin päivän kotona ja illan kylilä.. Oli aivan ihana ko kuulin melkein heti herättyäni Aleksin äänen <3 Hirmunen ikävä ollu sitä poikaa :) Päivä meni koneen ääressä ja semmosta ja illempana päätin pirauttaa Ellan kylile seuraksi :) No jonku aikaa met kaksin sielä istuskeltiin kunnes tuli lisää seuraa.. Kyllähän niitä huonoja juttuja taas kuuluki.. Kyllä juorut liikkuu ja paskan puhuminen kans, mutta mikäänhän ei sitte koskaan totta olekaan -.- ... Jos kuiten unohtais ne asiat nyt ja alkas pikkuhiljaa meneen nukkumaan.. Huomena onnekseni pääsee Aleksin viekkuun <3 
Yöt :)


keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Lumia.

Sain siis eilen uuden puhelimen Noka Lumia 610 valkoisena.. Tai no sain ja sain.. Ostin rippi rahoila sen itele.. Hyvät oli kyllä tarjoukset oikea hinta oli sen 250 euroa.. No Veikonkoneessa oli alennus 199 ja ku laitoin vielä äitin asiale niin sai puhelimen 115 eurola :P On se hyvä ko mamma on Sonerala töissä.. Nyt on sitte eilinen ilta/yö harjoteltu puhelimen käyttöä ja aivan helppohan se on ko oppii.. :) Pitää vain vielä katella onko siinä jotaki muita toimintoja mitä en tosiaan ole vielä hoksannu :)



tiistai 19. kesäkuuta 2012

Joko lapsuus meni ? Ei..

Lapsukainen vielä eilen, tänäänkö jo aikuinen?
Ei, vaan nuoruus tulee ennen sitä,
aika onnen etsimistä.
Käy siihen mielin avoimin,
saat kauniit kuvat muistoihin. 


maanantai 18. kesäkuuta 2012

Rippilahjat :)

Nonniinn.. Elikkäs nyt mulla on vähän kuvia lahjoista.. On hopeakoruja ja tietokonetta, suuruja ja tieten kultainen risti :)
Tänään menen kyll vaihtamaan ristiin ketjut yms, mutta se ei hidasta kuvian laittoa.. Ja loppuun laitan sitte itestäni sen rippikuvan, kun Maria lähetti sen sähköpostiin :)









 Sitten tieten kortit ja ristin puolikas jonka osti kyllä ite, mutta toinen puoli meni Aleksile lahjaksi :)
Myös tuossa on kuva kahvi serveteistä, jotka oli pöydässä tekstillä Rippipäivänä Marita 17.6.2012

 Ja tässä on sitte nyt se minun yksityis kuva :)
 Näkyillään taa tässä, ku nyt on kone että voi kirjotella :)

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Naimalupa

Kävin siis tänään hakemassa kirkosta naimaluvan :) Sanon vain, että ehtoollisella se vini ja leipä oli aivan kauheita.. Niitä ei mielellään napostelis :D Juhlatki meni tooosi mukavasti :) Porukkaa kävi ja hauskaa oli ja tulihan niitä lahjojaki..
Sain rahaa ja paljon koruja ja myöskin sitte oman läppärin joten tästä lähtien saattaa tulla vähän enemmän tekstiä :)
Vielä pari kuvaa tähän loppuun, mutta lahja kuvat laitan huomena ja yksityis kuvat ku ne on valmiit :)

Minun rakas Aleksi <3
 


<3
Elikkäs kirjottelen huomena lisää lahjoista ja muita kuvia minusta tulee sitte vähän myöhemmin :)

torstai 14. kesäkuuta 2012

Ripari 4-11.6.2012

Heips.. Meilä siis alko ripari melkein heti, ku koulut loppu ja sielä sitte lusittiin se 8 päivää.. Mukavaa kyllä oli vaikka oli vähän surujaki.. Mukavat isoset ja onneksi minun oma isonen oli ihana Santtu :) Meilä oli loppuviikosta kuolema aiheena.. No sen kunniaksi meilä oli joku ihmeen elämän rata.. Noh eiköhän 4 käsky ollu niin kaukana, että piti päästää omasta elämästä irti ja jouduin sitte helvetin partaale .. Aivan pelästyin ko näin peten "ristiin naulittuna" saunassa :D
Perjantaina oliki sitte vanhempain ilta ja isä ja äiti toi vihdoin kameran muistikortin ja vähän myös mässyä :P Lauantaina oliki sitte viimeset oppitunnit ja "koe".. Pääsin sentään läpi, noh kukapa ei :D
Sunnuntaina oli helppoa ja maanantai aamuna lähettiin sitte kirkole konfis harjotuksiin :)












Toisaalta ikävä tuone.. Oli sentään ihanat ihmiset, mutta olihan se ihana päästä ihmisten ilmoile, ku ei tuola metässä tienny maailman menosta mitään ..:)

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Kesäloma ahh :P

Tänään olikin sitte viiminen koulupäivä.. Herätys oli vähän jälkeen kuuden ja kerkesin sitte hyvin kouluun.. Aleksiki oli tosi komea päättäreissä :P
Kaseila oli juhlassa musiikkia ja runoja luettavan.. Kyllähän met talutimma sitte ysit pois koulusta :)
Suunnitelmat ei mennykään sitte päivää kohti niin miten piti, mutta onneks joku tuli sitte järkiinsä ja päivä lähti paranemaan päin <3 Käytiin äitin kans ostamassa mulle jälleen uuet kengät ja sitte taimitarhale se haki jotain piha kukkia.. Uus patruunaki saatiin soodastreamiin..
Mariaki tuli tyärien kans meile leipohmaan minun rippijuhliin.. Toivotaan että onnistu ;)




Seppälä : 14,95
                        

perjantai 1. kesäkuuta 2012

tuu tuu jo..

Heipparallaa taas.. En ole vähään aikaan nyt kirjotellu, ku ei viikoilla ole konetta ja viikonloppusin on yleensä muita kiireitä.. Nyt olen ollu pari viikkoa sitte veljen luona ja laitoin sielä vähän lisä tukkaa. On saman väristä onneksi ko omat :)
Kuvaaki tulee hiuksista sitte loppuun :) Sineteilä on kiini.. Pakkas parina ekana päivänä vähän kutittaan, mutta nyt on jo tottunu että pää täynä kovia puikuloita :D
Se alkais ripariki oleen jo tooosi lähelä.. Onneks on merkit kaikki kerätty ja kengät haettiin tiistaina <3 Mekko on ollu jo kauan aikaa, mutta nyt huomattiinki ettei mene enää kokonaan kiinni.. Nooh onneks täällä on hyvä ompelia joka meinaa ottaa siitä kokonaan vetoketjun pois ja laittaa nyörityksen :) Sitte ko on se valmis niin laittelen tänne kuvia siitäkin.. Kutsu kortitki on lähteny jo viimeviikon puolela maailmalle ja hienot oli ko sisko teki ja laitto :)
Jospas sitte tänään kerkeäis vielä Aleksile ja aamula viimenen koulupäivä ja tervetuola kesä <3
Maanantaina alkaaki jo viikon mittanen ripari ja juhlat 17.6 <3