perjantai 18. huhtikuuta 2014

Nykypäivää.

Nyt on kyllä kans taas sattunu ja tapahtunu. Rollossa ollu kaikenlaista menoa.
Uus jakso taas alkanu koulussa ja asiakaspalvelua kohta kokoajan. Ihan mukavaa se sinänsä tieten on :) Jennyn kans on menny taas lujaa kiitos Pello-Rovaniemi välin ja mauton :D Aina on jotain..
Oon alkanu nyt miettiin kämppä hommia. Aateltiin Villen kans muuttaa elokuussa omaan kämppään ja ollaan muutenki suunniteltu jo paljon.
Kuiten tuli parit mutkat matkaan. Nyt on sitte häätyny miettiä että mitä tässä elämällään nyt alkaa tekeen. Rakas lähtee minun tyköä pois ja jään taas yksin. Toki tytöt asuu lähelä ja on tukena, mutta silti ärsyttää aikalaila tää homma taas. Just ku kaikki alko taas loistaa ja näyttään hyvältä munki elämäsä nii taas joutuu pettyyn, kai se kummin oli meän ihan oma tyhmyyttä.
Koittaa nyt vaan kattoa elämässä eteenpäin ja yrittää. Toivoa että ees kämppä suunnitelmat menee putkeen niin pääsee ees asuntolasta pois ja äkkiä. Alkanu seki sen verran tympäseen. Mutta nyt pääsieäisen viettoon ja ens viikonlopuksi taas Sallaan! Munarikasta pääsiäistä kaikile :3






sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Salla

Olin viikonlopun Sallassa viettämässä ihan mahtaavaa viikonloppua vähään aikaan :)
Perjantaina ensin vähän mietitytti, että uskaltaako sinne ees lähteä, mutta hyvinhän se loppujenlopuksi meniki. Kävin kattoon lehmiä ja ajettiin päivät rattorila vaan ympäri Särkelää.
Näytettiin mulle tosiaan Sallan "keskustaaki" ja kerrottiin kaikki paikat mitä sielä on.
Taloki oli täynä pikkulapsi :3 Ylisöpöjä semmosia, voi että tykkäsin ihan sikana :D
Tänään tultiin jo yhentoista maissa Rollohoodeile. Ville keksi viä minut Pilkkeeseen ja mie kuulema temmelsin sielä, ku joku pieniki pirpana. Vitsit, etä se jätkä vaan keksii aina jotaki hassutuksia, mutta hauskaa oli ei sitä voi kyllä kieltää. Jos vaikka nyt viikola parile kaverile olis muuttoapuna ja oottas syksyyn nii ne sais ollakki sitte jo mulle ja villele :P Terkkuja siis Sallasta !








torstai 27. maaliskuuta 2014

Uus elämä.

Hitto tästä onki aikaa ja paljon !. Mulle on kerenny sattua ja tapahtua paljon ja vähän liikaaki ehkä.
Nykyään asun Roissa ja tää on mahtista. Onneks kuiten enää kaks kuukautta aussila ja pääsee syksylä ehkä omaan kämppään :3
Elämä mulla on muuttunu aika rajulaki tavala. Ehkä hyvä niin. Sain sentään päästettyä irti kaikesta vanhasta. Elämä varmaan alko Pellossa pikkuhiljaa potkia päähän, kuiten äiti pelasti ja päästi minut lähteen pois.
Nykyään tosiaan opiseklen Lapin ammattiopistossa parturi-kampaajaksi ja se kyllä tällähetkelä ainaki tuntuu ihan omalta. Koulussa menee hemmetin hyvin nykyään, mulla tosiaan oo ennen koulu noin paljoa kiinnostanu..
Nykyään mulle kuuluu jo tosi hyvää. Tää on alkanu luistaan toisela paikkakunnala. Nykyään saattaa menä jopa liian lujaa, mutta haittaaks se ? Kuvista varmaan voitte päätellä mitä mulle nykyään kuuluu ja nyt aattelin alkaa pitään tätäki blogia hengissä ja kertoon teile kuulumisia näin vuen tauon jälkeen. :)









Mulla on maailman paras mies, joka rakastaa ja välittää.. Tämäki homma oli kyllä vahinko, mutta ihana sellanen!