keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tuesday day and this morning...

Eilen heräsin joskus 11 aikaan ja herätin samala Aleksinki.. Isä pyysi lähteä kuvaamaan jotain taloa joka laitetaan myyntiin niin kävin sitte räpsäsemässä pari kuvaa :) Aleksi tuli meile sitte vähäksi aiaa, mutteipa se kauaa jaksanu olla, mentiin sitte Satale joksiki aikaa ja loppu päivä meni Aleksila.. Illala pöne ja Heinosella.. Taisinpa mie kävässä Raution kyyilä Hiltusessaki :) 
Lähimä joskus puoli 11 Aleksin kans niile, ku mulla oli aivan tajuton päänsärky. Nukuin sitte vissiin Aleksila sen tunnin niin kyllä se vähän helpotti, onneksi... Yöksi tulin kuitenki kotiin :) Oli ihan ok päivä.. Paitsi saatto se ilta olla vähän riitelyäki, mutta ne unohetaan nyt !..



 Tänään heräsin puoli 11 ja yritin sitte herättää Aleksia niinkö aina pitääki... Mutta ei se näköjään vastaa.. No ei se mitään.. Tänään menee varmaan päivä Aleksin ja poikien kans yms.. Saatan olla ehkä Saranki kans, pitää kattoa.. Huomena tuleeki sitte serkkuja pari kipaletta Pelloon niin voipii olla niiden kans sitte vikonlopun :) Ja juhlia synkkäreitä viikonloppuna :)
Moido taas :)

maanantai 2. heinäkuuta 2012

one week..

Heips taas.. En ole taas kirjotellu noin viikkoon niin nyt sitte aattelin.. On ollu paljon tekemistä yms, ettei ole kerenny tai jaksanu.. Mutta kerron kuitenki viimeviikosta jonku verran.. Lähin Marian, Iitun ja Unnan kans maanantaina ensin Rovaniemele ja käytiin sitte päivälä vielä Ranuala kattoon eläimiä.. Illala kävin yöttömässä yössä.. Ostin itele 3 paitaa ja Aleksille paidan ja boxerit :) Saatto sieltä tieten muutaki mukaan tarttua..

Tiistai aamuna lähettiin Marian ja Unnan kans käymään IKEAssa :) no sieltä en mitään sitte ostanu, mutta kivahan se oli silti käyä :) Keskiviikkona tultiin kaikki Pelloon ja ollaan sitte oltu täälä kotona loppu viikko Marian, Iitun ja Unnan kans.. Aleksila se suurin osa ajasta on sitte mennykki.. Eilen taas sain tietoon vähän huonoja juttuja joita en ois ehkä tosiaan halunnu tietää ;/ mtta parempi näin..

 " Mä joskus luulin, et rakkaus ois ikuista. Mut se on kyyneliä päiväkirjan sivuilla.
Päivät hiljaa lipuivat vaan ohitsemme, meni kaksi vuotta ku me kadotettiin toisemme.
Haihduttiin niinku lumi kevätsäässä, käsi kädessä käveltiin pettävällä jäällä.
Meillä oli säätöjä muiden kaa, ei erottu kuitenkaan, vaikkei ollu enää tunteita.
Turhaan pelkää ettei yli pääsis ikinä, ku aika korjaa haavat saa toivon sykkimään sisimmäs.
Yksinään tiskillä viskiä tuplana, ja ainoastaan sinä pyörit mun ajatuskuplassa.
Sinisin silmin olin aivan sun lumoissa, nyt on turha itkee ku ei nuori rakkaus kukoista.
Eikä se liekki saanu happee vaan se sammui, näin ne ihmissuhteet katkeaa."





 Palataan taas :)