keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tuesday day and this morning...

Eilen heräsin joskus 11 aikaan ja herätin samala Aleksinki.. Isä pyysi lähteä kuvaamaan jotain taloa joka laitetaan myyntiin niin kävin sitte räpsäsemässä pari kuvaa :) Aleksi tuli meile sitte vähäksi aiaa, mutteipa se kauaa jaksanu olla, mentiin sitte Satale joksiki aikaa ja loppu päivä meni Aleksila.. Illala pöne ja Heinosella.. Taisinpa mie kävässä Raution kyyilä Hiltusessaki :) 
Lähimä joskus puoli 11 Aleksin kans niile, ku mulla oli aivan tajuton päänsärky. Nukuin sitte vissiin Aleksila sen tunnin niin kyllä se vähän helpotti, onneksi... Yöksi tulin kuitenki kotiin :) Oli ihan ok päivä.. Paitsi saatto se ilta olla vähän riitelyäki, mutta ne unohetaan nyt !..



 Tänään heräsin puoli 11 ja yritin sitte herättää Aleksia niinkö aina pitääki... Mutta ei se näköjään vastaa.. No ei se mitään.. Tänään menee varmaan päivä Aleksin ja poikien kans yms.. Saatan olla ehkä Saranki kans, pitää kattoa.. Huomena tuleeki sitte serkkuja pari kipaletta Pelloon niin voipii olla niiden kans sitte vikonlopun :) Ja juhlia synkkäreitä viikonloppuna :)
Moido taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti