perjantai 11. tammikuuta 2013

Perjantain kuulumista.

Tämä viikko oli siis ensimmäinen kouluviikkoa täällä meillä :) Viikko suju toosi mukavasti, ehkä sattu pari vastoinkäymistä, muttei murehita niistä:) Loppuun laitan sitte kuvia kuluneesta viikosta ja voi olla kuvia myös viime viikonlopustaki :) Tämän viikon olen siis viettäny eniten maybe Aleksila. Aleksi nyt kävi eilen pitkästäaikaa taas meilläkin :) 
Koulussa ilmotettiin matikan koekki ens viikole. No koulu on menny ihan hyvin paitsi ne tylsät Sipen tunnit -.-     Paljon olen kans laukkonu kouluaikana muuallakin ko sielä koulussa :D Terkkarilla on tultu käytyä jälleen senki edestä.. Voisin joku kerta tehä sitten postauksen siitä mitä kasvoilleni on tapahtunu ja joka ärsyttää ihan sairaan paljon. 
Kalevalaa pitäs jaksaa lukea vielä aika paljon, ku ens viikola tulee jo ohjeet esseen kirjottamiseen.. Pitää siis skarpata siihen, koska se on ysin tärkein työ äidinkielessä. 
Tänään olenki istunu päivän kotona ja oottelen jos se Aleksi tulis piipahtaan ja illan pääle suunta näyttää varmaan symppistä ... 










  Vielä siittä minun murusta.. Sillä on käsi jo tosi hyvässä kunnossa :) Tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti